THOSE DAYS

'
from lolitas


Dagarna går i stort sett ut på att gå upp kvart i fem på morgonen, försöka vakna medan man packar ner dagens lunch i väskan, åka genom skogen som alltid är full av dimma och morgontrötta solstrålar till bussen, åka buss till jobbet, tycka det är lite jobbigt att gå av bussen, stämpla in på arbetet, jobba, äta frukost och asgarva, jobba, äta lunch och asgarva, jobba, stämpla ut, svettas i jobbskorna på väg till busshållsplatsen, ta bussen, bli hämtad av mamma som köpt en twister till mig (varenda dag), komma hem, njuta i solen med alla djuren på en filt, äta, packa lunchlådan till morgondagens lunch, titta lite på tv, lägga sig i sängen vid nio och läsa (nu), stänga av datorn, sova tills klockan ringer.

FRÅN ARKIV1

 

 

 


UNKNOWN BROTHER

Midsommar firades lite med familjen och även per, jeanette, heidi & christian. Dagen innehöll allt som den borde göra, tre meter lång rulltårta, godisregn, myggsvärm, obehagligt god mat och gitarr+sång.
Idag skrev jag ut alla tack-för-ni-firade-mig-på-studenten-korten och kollade på skräckfilm med harald. Nu är det däremot hög tid för att sova.

SING ME A SONG


life

jag lever

I REALLY FUCKED IT UP THIS TIME

Weep for yourself, my man,
you'll never be what is in your heart
weep little lion man,
you're not as brave as you were at the start
rate yourself and rake yourself,
take all the courage you have left
wasted on fixing all the problems
that you made in your own head

but it was not your fault but mine
and it was your heart on the line
I really fucked it up this time
didn't I, my dear?

RSS 2.0