HÄR ÄR JAG BLÅ

här är jag

LITEAVMINJULAFTON

tjockbullen skulle vara med på promenad såklart

busa sig in under granen och klappa på paket

eh, jaja


IGENJULIGENJUL

 

Jag har haft en så himla fin, lugn och underbar julafton. Vaknade ovanligt tidigt och låg och drog mig riktigt länge i sängen tillsammans med julklapparna från strumpan, hoho. Efter en dusch, frukost och jättefin julklapp från pontis (åhpuss) så begav jag mig ut på en lång promenad i den snötäckta skogen tillsamans med några fina i familjen.

Kalle Anka fick jag inte missa för allt i världen, springa hem och starta teven var det som gällde och sen känna julvärmen sprida sig i kroppen.

 

Framåt klockan fem väntade champange och julgodisar och sen JULMATEN. Den är värd att skrivas med stora bokstäver, vill dö efteråt för jag kunde verkligen inte röra mig. Och verkligen inte andas heller för den delen.
Efter en stund började min lillebror studsa av rastlöshet och förväntan så det var bara att placera sig kring granen och börja dela ut julklappar.

Och vilka underbart fina julklappar jag fick. Fick så många underbara nya böcker, har inte ens räknat dem - tror det ligger fler kvar vid granen. Vilket är fantastisk fint för jag gör inget annat än läser om kvällarna, på bussen, tåget och andra lediga stunder nu för tiden.
När jag öpnnade sex and the city-boxen studsade jag av glädje och tyckte redan att detta var en helt ultimat julafton. Fjolligt och oemotståndligt. Sockervadd och allt annat rosa,sött och klibbigt.

 

+ filmer jag vill se

+ mobil jag har viljat ha (materiellkärlekja)

+ massor av annat fint

+ massor av kärlek från min kärleksfullafamiljpusspusspuss

 


SIGUR

pic by medet kan aldrig vara ditt liv som är fel
det är duTOKYO

paris mars 09

 

I mars ska jag till Kina. Jag får ont i magen när jag tänker på det för jag kan inte tro att det är sant, får bita mig hårt i underläppen för att inte kissa på mig av glädje och förväntan. Ska resa runt till ett par olika städer som jag inte minns namnen på, men några av dem är Hong Kong och Peking.

Men bäst av allt är att jag även ska till Tokyo under min resa. Och får spendera en SÖNDAG där. Det kommer bli något av det bästa.
På söndagar i Harajuku samlas japanska ungdomar som anhängare till stilar som t ex Goth Lolita och Visual Kei och visar upp sig för allmänheten och fotografer. Mitt hjärta hoppar till när jag tänker på hur mycket underbara och konstiga saker jag ska fotografera.

 

 


DEAR MRS TYRA NORD

Dear Mrs Tyra Nord

Attached please find your Electronic Ticket Itinerary/Receipt.

Please note that on most SAS flights, You can check-in 22 hours prior to departure.


Have a pleasant flightResaresaresaresaresaresaresaresaresaresaresaresaresaresaresaresaresaresaresaresaresaresa

GLÓSÓLI

åh.

han älskar mig.

MY TURN

önska glömska drömma flumla

 

älska

 


TVÅ BLÅA EN GRÖN

Var hos en naprapat igår. Hon knäckte igenom hela min kropp, både mäktigt och obehagligt på samma gång och kroppen ville flyga efteråt. Åt massor av sushi när jag kom hem+ingefära(GUD)+sjögrässallad. Man har ju hamnat i extas för mindre.

 

Idag körde bil ännu en gång, blixthalka. Och nu slutar jag skriva om mina körlektioner, för let's be honest, det finns ingenting tråkigare än folk som berättar om deras körlärare, körlektioner eller motorstopp.

Skickade nyss in mitt historiearbete. Det var ju bra för mig.


BUTTERFLIES

Snö är något av de finaste ljuden jag vet. När jag av tåget idag och möttes av vinterns första snötäckta mark och satte ner min fot möttes jag av det där ljudet som inte riktigt går att beskriva och jag fick faktiskt fjärilar i magen. Det knarrar, men på ett mjukt sätt. Det låter lite som om någon gnisslar tänder, fast inte lika äckligt.

 

Ungefär så.

 

Jag älskar livet.


I DON'T HAVE YOUR BACK NO MORE

du kan inte stå på dina ben utan kryckor
du kan inte dansa utan musik
du kan inte le utan sällskap
du är oförmögen att älska livet utan kärlek

du är någon annans marionettdocka
för att du vill vara det

för att du låter det ske

LUSSEVAKA/OUR WAY

När alla andra var ute och röjde, skakade rumpan, drack sig redlöst fulla, kysste nån söt tomte eller tärning i ett hörn av dansgolvet firade jag och Camper lussevakan lite lugnare.

Eller vänta. Jag tar tillbaka det där sista.

 

Kan vara en av de absolut märkligaste/sjukaste/skönaste kvällarna jag varit om på länge. Vi filmade hela kvällen med hjälp av Campers webcamera, men det hjälper mig ändå inte att förstå varför man ser så himla öronbedövande dum i huvudet ut när man druckit mer än flera glas vin. Men strunt i det nu. Det var ju trevligt.
En av de saker som är värda att nämnas som hände var när Camper traskar ut ur rummet in till köket med repliken "Ska se om jag har något snaskens i frysen". När hon kommer tillbaka 5 minuter senare får jag en gräddbulle brutalt kastad mot mig och orden "GRÄDDLULLE!!1 BULLE!! AAAHAHAHHAHA" Gräddlullen som jag sen mot min vilja kletar in resten av mig själv i/alla mina kläder.

När jag kommer hem dagen efter och hoppar ur mina kläder märker jag att jag har en stor brun fläck från gräddlullen mitt i häcken.

Nu tror folk att man har kronisk diarré också.

 

Life is good


BACK IN YOUR HEAD

Idag är det måndag och jag har ingen aning om hur det gick till. Men helgen vet jag i alla fall var något av det mysigaste.


PLEASE BLEED

Idag tog lärarna med oss mediaelever ut på äventyr i Malmö. Vi hamnade i olika lag och sprang runt med koder som vi knappade in på dörrar som ledde oss in på andra äventyr. Allt från mattematiska problem(fytusan) till riktigt svettiga bollspel och klättring.

Jag sprang runt och ville göra allt på en gång och göra om allt igen, så tack för en jättefin dag.

 

Nu sitter jag här och ångrar att jag gör just det jag gör och inte det jag borde. Borde gå och lägga mig snarast.
Satt på bibblan imorse och läste min fantastiska bok, men tröttheten som följt efter mig hela veckan tog över och jag somnade några minuter där i stolen med boken på magen och huvudet vilandes på axeln framför det stora fönstret. Hoppas jag gjorde någon glad genom att se goofy ut medans jag sover.

 

. nu vill jag ha helg

. morgonljus i håret

. flätade fingrar

. andetag i nacken


I FEEL IT ALL

 

leva andas äta

solen


YOUNG FOREVER

vad bryr du dig om jag berättar att jag såg huden på min handled
pulsera

och jag tänkte på att livet är till för att andas
lika skört som ord som aldrig blir sagda
och lika tungt


du bryr dig inte alls

GHOSTWRITING

 

två nyckelben blir ett
jag vill ha din ryggrad här
nu

MAT BARN PRESENTER SKRATT HEJ VAD SKA DU GÖRA EFTER SKOLAN

 

Bror fyllde 12 och fick coola saker. Sen kom allt folk, firade honom och även mig som snart fyller år. Massor massor massor av människor överallt, hittade inte ens i mitt eget hus. God mat, gott snack goa människor.

Småbarn som springer runt och leker, röda näsor, folk som pratar i mun på varandra så jag svarade en helt annans persons frågor än den jag pratade med - är inte så bra på att snappa upp rätt saker märkte jag idag. Och ännu sämre är jag på att rätta till det efteråt. Men vem bryr sig, jag är bra på mycket annat.

 

Älskar denna dagen.


BLÅ

 

Klockan är kvart över elva ungefär och vi har nu börjat ställa i ordning stolar och bord inför imorgon. Ska också be om att få tåla om att det är helt omöjligt att klämma in 30pers i mammas verkstad som gör att folk inte ska behöva sitta på ena skinkan och ha sin axel i grannens näsborre.

 

Men vad tusan, trångt är mysigt.


IF I JUSTED TO LOVE

 

Helgen har startat för mig och det firade jag med att baka lite lussebullar that turned out awesome. Kvällen ska fortsättas med lite pluggande i olika former så som historia och körkortsteori.

 

Morgondagen kommer bli stressig och flitig i form av träning, planerande och städande. På lördag kommer det hit 30 personer av min underbara släkt och det ska firas med god mat som jag ska hjälpa mamma fixa ihop imorgon.

DET ÄR FIXBART!

 

(pusspontuspuss)


BORDERLINE

jag orkar inte med mer människor med enormt bekräftelsebehov. grow some balls

RSS 2.0