NEKOBUKURO

 

 

igår låg jag och pluggade i sängen. somnade såklart med huvudet i boken och vaknade några timmar senare med kanjis i bläck över hela kinden.

 

idag var jag i ikebukuro en sväng med wilma och sarah. vi gick på tokyo hands (underbart ställe med allting som du inte visste fanns och sen känner att du måste ha). hittade världens mysigaste anteckningsbok (allt som har med böcker och pennor etc att göra älskar jag) och lite annat.

på högsta våningen ligger det någonting som heter ”nekobukuro” (hehe, fyndigt...neko=katt)

du betalar typ 55SEK för att gå in en kattvärld och ägna hur mycket tid du vill med att klappa och leka med katterna.

låter ju hur nice som helst. det var det också, bortsett från att katterna var de mest loja katterna jag varit med om. haha!

de bara låg och spanade på en från taket, hörnen och kojorna. de har väl varit med om så mycket uppståndelse att de inte blir imponerade av så väldigt mycket längre.

 

japanskorna försökte ihärdigt trycka små fjädervippor i ansiktena på dem för att få dem leksugna. men de bara forsatte snarka vidare.

sött.

 

har ägnat x-antal timmar åt att plugga idag. har tagit en alldeles för lång paus nu, så nu blir det dusch och sen dyka ner i sängen bland alla kanjis, verbböjningar och partiklar.

fan alltså.


Kommentarer
Postat av: Anna Ø. I.

Kan vi få se et bedre bilde av tatoveringen din? Det er ikke så lenge siden jeg begynte å lese bloggen din, så om du har postet den før har jeg ikke sett det : )

2011-03-09 @ 13:18:37
URL: http://distant.blogg.no
Postat av: Emelie

Åhåh! Däruppe har jag också varit, men vi skulle egentligen till ett kattcafé som låg i närheten, vi gick fel! Det slutade att vi gick till båda ställena..

Minns inte vad det andra stället hette, men det låg i någon av byggnaderna bakom tokyu hands, i ett vanligt hus på tredje våningen, rätt nära en 7eleven.

Där betalade man 100kr för en timma och då ingick fri varm/kall dryck och "snacks", det påminde om en liten fritidsgård, fast fullt med katter. De hade tv-spel och vanliga spel för oss besökare och så verkade katterna må så mycket bättre där än på stället uppe i tokyu hands! De var mer alerta och reagerade när man busade eller klappade dem. Och så var besökarna betydligt äldre, de yngsta var i min ålder ungefär, 21år. Rekommenderas om du tänkt att besöka pet cafe igen (:

2011-03-10 @ 21:51:58
URL: http://candycigarette.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0